Mikulás vacsora 2019

Az idei évben is nagyon jó hangulatú Mikulás-vacsorán vettünk részt mintegy ötvenen a Radisson Blu Béke Hotel nemrég felújított Zsolnay-termében.

Természetesen idén is mindenki kapott Mikulás-csomagot, azonban ez alkalommal az ajándékcsomagnak az örömszerzésen kívül még egy fontos szerepe volt: a csomag hátoldalán található szám mutatta meg, kit melyik asztalhoz rendelt a sors, lehetőséget adva ezzel arra, hogy a tagtársak olyan kollégákkal is jobban megismerkedhessenek, akikkel korábban kevesebb kapcsolatuk volt.

Az est elején meghallgattuk elnökünk, Dr. Lakatos-Báldy Zsuzsanna és kommunikációs igazgatónk, Grosser Tamás beszámolóját az idei év eseményeiről, majd egy rövid kvízjáték következett, amelyben mind az öt asztaltársaság nagyon jól teljesített. (Ha szeretnéd kitölteni a kvízt, a következő linken teheted meg: http://www.quiz-maker.com/QS19C6F ). Ezután készítettünk egy közös fényképet, és végre elkezdhettük fogyasztani a finomabbnál finomabb fogásokat.

A vacsora közben még egy meglepetés várta a megjelenteket – a teremben elhelyezett Selfie Box és rengeteg vicces kellék segítségével mindenki elkészíthette a saját hűtőmágnesét, ami örök emlék marad erről az estéről.

Talán furcsának tűnhetett, hogy a svédasztalos vacsoránál a desszertes asztal üresen állt… De ennek is oka volt: a vacsora után a szálloda cukrásza behozta a három MFTE30-as logóval díszített tortát, amit két örökös tagunk, Fáber András és Schaffler György kezdett el szeletelni. Csak hogy egy kicsit sajnálják, akik nem tudtak eljönni: volt panyolai almatorta, Szófia Mira fantázianévre hallgató erdei gyümölcsös torta és barackos túrótorta – mindhárom a cukrászművészet remeke, érdemes megkóstolni őket a Radisson Blu Béke Hotel kávézójában.

Az est további része kötetlen beszélgetéssel és Selfie Box-os fényképezkedéssel telt.

Reméljük, hogy jövőre is találkozunk az MFTE különböző rendezvényein és természetesen az év végi Mikulás-vacsorán.