Mikulás-vacsora 2018

Idén december 6-án tartottuk az MFTE hagyományos Mikulás-vacsoráját az Astoria szálló impozáns Empire termében. A helyszín, az ételek, a pohár pezsgő az érkezéskor, de mindenekelőtt megjelent tagjaink és vendégeink gondoskodtak a sikeres találkozóról.

Dr. Lakatos-Báldy Zsuzsanna elnök röviden köszöntötte a vendégeket, és emlékeztetett arra, hogy 1989-ben alakult egyesületünk jövőre lesz 30 éves. Ebből az alkalomból az elnökség egy kis meglepetést is készített a tagságnak.

Miután mindenki kapott egy kitűzőt, az elnök hivatalosan is megnyitotta az MFTE30 jubileumi évet.

Leginkább azonban Grosser Tamás kommunikációs igazgató beszámolójára voltunk kíváncsiak, aki novemberben, Hágában a FIT 2018 évi közgyűlésén képviselte egyesületünket. Tamás színes beszámolója fokozta a jó hangulatot, amiből kiderült, hogy a FIT Europe, azaz az európai FIT-tagszervezetek képviselőinek éves gyűlésén ugyanolyan befogadó és baráti, az újonnan csatlakozók iránt őszinte érdeklődést mutató légkör fogadta Tamást, mint saját rendezvényeinken.

A vacsora alatt és után sem változott a hangulat: sok megbeszélni való akadt, hiszen tagjaink között vannak olyanok, akik évente egyszer, ebből az alkalomból találkoznak egymással. Külön öröm számunkra, hogy egykori tagjaink között voltak, akik az egyesületbe való visszalépés mellett döntöttek.

Idén sem nem maradhatott el az immár hagyományos Mikulás csomag, amely jelképes ajándék ugyan, de Genát Andrea, elnökségi tagunk, annál nagyobb szeretettel készítette.

Legközelebb a jubileumi közgyűlésen találkozunk, amelynek időpontját hamarosan közöljük a tagsággal.