Fókuszban a változás

Sok szeretettel köszöntök Mindenkit az MFTE megújult honlapján!

Időnként mindnyájunknak szüksége van egy kis megújulásra az életünkben, legyen szó ruhatárunkról, az otthonunkról, a szakmai kihívásokról vagy arról, ahogyan a virtuális világban megjelenünk. Ennek szellemében alakítottuk ki modernebb, gyors, letisztult tartalmú, a legkülönfélébb igényeknek magas szinten megfelelő új honlapunkat.

Megbízóinknak a szakmát meghatározó alapfogalmakon túl lehetősége van tájékozódni a jogszabályi környezetről, kérdéseikkel megkeresni bennünket, valamint ajánlatot kérni egy-egy tagtársunktól vagy csoportos ajánlatkérést eljuttatni minden tagunkhoz.

Az MFTE-tagság iránt érdeklődő tolmács és fordító kollégák a Tagfelvétel ikonra kattintva találják a kitöltendő űrlapot. Szeretettel várjuk azon kollégák jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának az egyesületünkhöz. Ha megismerkednének velünk, látogassanak el barátságos légkörben zajló nyilvános szabadidős és szakmai rendezvényeinkre.

Tagjainknak lehetősége van bármikor frissíteni saját profiljukat, a szakmai pályájukat bemutató részt naprakész információkkal feltölteni, ezáltal megkönnyítve a potenciális ügyfeleknek az ideális tolmács, fordító megtalálását. A Tagjainknak menüpont alatt az egyesületi élettel, rendezvényekkel és különféle eseményekkel összefüggésben készült dokumentumok, jogi segédanyagok mellett a MFTE régebbi anyagai is megtalálhatók, ezek csak tagok számára hozzáférhetőek, belépéshez kötöttek. A honlapon történő keresést megkönnyíti az általános kereső, valamint az, hogy Dokumentumokon belül témakőr / dokumentum-típus szerint is szűrhetünk. Amennyiben szükséges, a szerkesztőcsapat készséggel segít megismerkedni az új honlap szerkezetével.

Bízunk abban, hogy az okos telefonokon, tableten is kiválóan használható, jól kereshető új honlapunk megnyeri minél több tagunk és látogatónk tetszését.

Szép napot, kellemes böngészést kíván:

Zameczné Lázár Tünde

az MFTE elnöke

 

Budapest, 2016. október 10.